Företagscatering

Företags-catering

Vi vänder oss till företag som ofta träffar kunder i avskildhet på kontoret och då vill kunna erbjuda god och spännande mat av hög kvalitet.

Vi levererar allt ifrån frukost till arbetsluncher, kvällsbufféer och after work. Våra kunder finns främst inom finans och media i Stockholms innerstad. Bland våra trogna kunder finns Öhmans, JP Morgan, Altor, och Företagarna.

Våra kunder ställer stora krav på att såväl maten som presentationen är utöver det vanliga. Därför har vi tagit fram olika passande serveringslösningar som höjer kvaliteten på hela måltiden.

All vår mat tillagas ”à-la-minute” i vårt kök mitt i city och levereras just innan den ska serveras. Därigenom kan vi leverera nylagad mat av högsta kvalitet till er.

Hos oss kan ni göra beställningar oavsett om ni är små eller stora sällskap. Vi är flexibla och kan skräddarsy maträtterna efter era specifika önskemål. Vi har stor erfarenhet av specialkost som allergier, veganska och vegetariska önskemål. Vi arbetar utifrån principen om närodlat och ekologiskt så långt det går. Vårt hållbarhetspolicy kan du läsa om här nedan.

Prenumerera på vår månadsmatsedel som kommer i god tid, genom att maila er adress på 

Följ oss på Instagram @mltcatering där ni hittar exempel på våra maträtter.

Månadens lunch och buffé 2024